Hubungi KamiEmail:su.creative85@gmail.com
Tel:+6-017-9121185 (call/sms at anytime 24/7) :)
  Location:
Home base : CB-4-16, Jalan Wawasan Ampang, Bandar Baru Ampang, 68000 Ampang Selangor, Malaysia.

(Berdepan dengan Flat Sri Nilam/ bersebelahan dengan masjid Bandar Baru Ampang)

Shop Base : G1-3 Wisma SARA, Lot 60 Jalan Besar Batu 5 Ampang, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia.

(Pengangkutan awam yang paling senang untuk ke kedai kami adalah menggunakan STAR LRT. Turun di stesen akhir, AMPANG. kelaur dari stesen, naik jejantas dan turun tangga kanan. Dalam 100m, anda akan nampak logo kedai kunci. kedai kami adalah selang satu pintu sebelum kedai kunci tersebut. ada nama "kedai kad kahwin" di pintu cermin) :)

kedua-dua tempat pun ada sample kad kahwin..cuma biasanya sebelah pagi saya akan berada di rumah dan di sebelah petang, saya akan berada di kedai. Anda boleh pilih untuk berjumpa saya di tempat yang anda rasakan selesa. :)

  Opening Hours :
We are open daily unless stated in the blog. However, you can continue to purchase online anytime. & Please feel free to contact us at anytime via sms/call or email. we will get back to u as soon as possible. :)

Perniagaan kami di buka setiap hari kecuali jika dinyatakan di blog. Walaubagaimanapun, anda boleh membuat pembelian secara online pada bila-bila masa. Sila hubungi kami pada bila-bila masa melalui sms/ panggilan telefon atau email. Kami akan melayani anda seberapa segera :)